Fullstars: zvuk je to, co dělá rozdíl

Během roku 2012 a 2013 jsem měl na starosti web www.fullstars.cz. Obyčejný blogísek montérů domácích kin, co mají krámek s bedničkama? Omyl! David Halík, CEO tohoto podniku, je (nebo brzy bude) pro umění vychutnat si poslech to samé jako Roman Vaněk pro umění vychutnat si jídlo: neúnavný propagátor a popularizátor.

Můžete se celý život cpát v závodní jídelně a myslet si, že jste šťastní, ale jen do doby, než vlezete do špičkové restaurace. Můžete celý život poslouchat mp3 na chrastítku z Datartu, ale jakmile do vás někdo pustí nekompromisní a nezkomprimovaný hukot ze špičkové aparatury, vaše uši začnou vnímat nový svět:

Svět, jak byl zamýšlen.

Fullstars je proto, aby existovalo místo, kde najdete a) nekompromisně kvalitní zařízení po b) všech stránkách – zpracování, design, funkce -, na němž si přehrajete c) unikátní nebo aktuální nebo jinak výjimečný obsah, který vám doporučí magazín FS, d) a pokud potřebujete cokoli od zvuku – navrhnout, realizovat, poradit – obrátíte se na lidi, kteří jsou e) příčetní.

Od roku 2014 pak vedle stránek existuje také Showroom ve Vinohradském pavilonu, kde si to vše můžete osahat na vlastní uši.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *